top of page

Villa Merino 

Suunnittelu:        Arkkitehti-, sisustus- ja pääsuunnittelu

Status:                 Valmistunut 2023

Suunnitelma:      Lomahuvila

Asiakas:               Yksityinen 

Laajuus:               230 m²

Projektia voi seurata Instagrammissa @elastinen

Villa Merino on yksityinen lomakoti kahdelle perheelle. Rakennus asettuu hienovaraisesti rinnetontille keskelle Lapin metsämaisemaa. Yksinkertainen muoto kunnioittaa Lapin perinteistä arkkitehtuuria sisältäen kuitenkin ainutlaatuisen modernin vivahteen.

Sisätiloissa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Hirret on jätetty näkyviin yhdessä muiden puu- ja luonnonmateriaalien kanssa. Tämä luo kodikkuutta moderneihin ja korkeisiin tiloihin.

 

Rakennuksen kolmesta kerroksesta ensimmäiseen kerrokseen on sijoitettu rentouttava kylpylä ja sauna, tunnelmallinen takka ja kuntosali. Toisessa kerroksessa sijaitsevat korkea, tilava olohuone, keittiö ja ruokailutila. Oleskelutilat avautuvat laajojen lasiseinien kautta Lapin lumoavaan maisemaan. Toiseen kerrokseen sijoittuu myös kaksi makuuhuonetta. Viimeinen ja ylin kerros on suunniteltu lapsille sisältäen kolme viihtyisää makuuhuonetta ja korkeaan olohuoneeseen avautuvan parven, mikä luo mielenkiintoisen visuaalisen yhteyden ja syventää tilantuntua.

bottom of page