top of page

Villa K

Vuosi:                2022 

Status:              Rakennusvaiheessa

Suunnitelma:   Lomahuvila

Asiakas:            Yksityinen

Laajuus:            150m²

Villa K on yksityinen lomahuvila, joka on rakennettu maisemaa kunnioittaien rinteeseen korkeiden kukkuloiden ja metsämaiseman keskelle Ylläkselle.

 

Iso harjakatto yhdistää autotallin päärakennukseen. Pitkät katetut terassit ympäröivät ja peittävät elegantisti päärakennuksen, ja näkymä jokaisesta tilasta luo konkreettisen yhteyden luontoon. Tilasuunnittelu on kekseliäs mutta ei synnytä käyttämättömiä alueita.

 

Ensimmäinen kerros on tehty luonnonkivestä, ja kaksi seuraavaa kerrosta massiivipuusta.

 

Oleskelutilan suuren lasiseinän kautta avautuu upea näkymä henkeäsalpaavaan Lapin maisemaan.

 

Me Koanilla uskomme ekologiseen elämään ja pyrimme parhaamme mukaan huomioimaan ympäristöä osana suunnittelua. Rakennus sulautuu herkkään ympäristöönsä luontoa, puita ja maastoa kunnioittavasti.

 

Rakennuksen kolmesta kerroksesta ensimmäiseen on suunniteltu rauhoittava kylpylä ja sauna, viihtyisä elokuvateatteri, kuntosali, sekä kokonaisilmeeseen siististi piilotetut huolto- ja tekniset tilat.

 

Toisessa kerroksessa sijaitsevat korkea, tilava olohuone, keittiö ja ruokailutila. Oleskelutilat avautuvat laajojen lasiseinien kautta Lapin maisemaan. Toiseen kerrokseen sijoittuu myös kolme viihtyisää makuuhuonetta.

 

Kolmannen kerroksen parvi avautuu olohuoneen korkeaan tilaan ja jakaa maiseman toisen kerroksen oleskelutilojen kanssa.

bottom of page